MyGreenUniverseHerroepingsrecht en RetourregelingMyGreenUniverse

Herroepingsrecht en Retourregeling

Herroepingsrecht

Je hebt recht op het herroepingsrecht. Dit houdt in dat je kosteloos jouw bestelling mag annuleren en terug sturen. Je hebt 14 dagen de tijd om je retour te melden, vervolgens heb je daarna 14 dagen de tijd om je producten ook te retourneren.

Deze periode gaat pas in als je de producten ontvangen hebt. 

De producten dienen wel nog gesloten en/of verzegeld te zijn en in originele verpakking met alle documentatie en bijsluiters. Voor het terugsturen van de producten neem je van te voren contact met ons op via email: info@mygreenuniverse.eu. Het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten storten wij terug. Terugbetaling gebeurt binnen 14 dagen na ontvangst door ons van de goederen. Kosten voor de retourzending zijn altijd voor rekening van de klant.


Retourregeling


Wij willen dat je tevreden bent over jouw aankopen op MyGreenUniverse. Zowel over de producten als over onze service. Als je dat niet bent, laat het ons weten. Dit kun je laten weten aan info@mygreenuniverse.eu. We beantwoorden al je vragen en klachten binnen enkele werkdagen. Ben je niet tevreden over de producten dan lossen wij het als volgt op:


Neem eerst even contact op met ons. Producten die nog niet geopend zijn kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden. Producten die al geopend zijn kunnen we helaas niet vergoeden. Na ontvangst en inspectie ontvang je echter een tegoedbon die je kan gebruiken bij je volgende aankoop. De waarde van de tegoedbon is afhankelijk van de staat van het product en kan maximaal 100% van je aankoopbedrag zijn.

We zoeken altijd samen voor een oplossing.

Mocht er iets misgegaan zijn tijdens de verzending, dan stuur je ook een mail naar info@mygreenuniverse.eu zodat we ook dit voor je kunnen oplossen. Telefonisch kun je ons bereiken op +31 (0)70 3864042, eventueel kan je dan een bericht achterlaten, we bellen je dan terug. 

Klachten over onze service nemen wij ook heel serieus. We bekijken iedere klacht individueel en zullen deze zo goed mogelijk oplossen. 

De waardering van www.mygreenuniverse.eu bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 258 reviews.

Keurmerk webwinkel