MyGreenUniverseTisserand Aroma Spa Diffuser Aromatherapie verstuiverMyGreenUniverse
Tisserand Aroma Spa Diffuser Aromatherapie verstuiver


AROMA SPA DIFFUSER


Creëer een verfijnde en geurige sfeer die past bij je stemming met de Aroma Spa Diffuser van Tisserand Aromatherapy. 

Deze moderne aromatherapie verstuiver combineert een elegant lichtgewicht ontwerp met alle voordelen van ultrasone geurtechnologie voor een fijne en stille verneveling waardoor een ruimte zich vult met heerlijke geuren.
   
U vult het apparaat met kraanwater volgens de gebruiksaanwijzing en voegt daar tot maximaal 6 druppels pure natuurlijke etherische olie aan toe. Bij inschakelen laat de ultrasone diffuser de moleculen trillen in een specifieke frequentie. Hierdoor ontstaat een nevel met kleine belletjes die door de ultrasone trilling uiteenvalt in een zeer fijne geurige mist.    

Onze Aroma Spa-diffuser combineert de voordelen van aromatherapie met chromatherapie door de lichtfunctie met variaties van zacht gekleurd licht. De mist- en lichtfunctie zijn ook onafhankelijk van elkaar te gebruiken.


Het apparaat schakelt automatisch uit als het waterniveau tijdens het gebruik te laag is geworden. Door voldoende water toe te voegen, treedt het apparaat weer in werking.  

Afmetingen: diameter 10 cm, hoogte 14 cm


Toepassing
Toepassing VERNEVELING NAAR BEHOEFTE Druk de MIST knop kort in tot er een groen lampje oplicht. In deze stand vindt er steeds 30 seconden diffusie gevolgd door 30 seconden pauze plaats. Drukt u een tweede keer op de MIST knop dan wordt het groene lampje rood. In deze stand vindt er constante diffusie plaats. Als u voor de derde keer op de MIST knop drukt, stopt de diffusie en gaat het indicatielampje uit. * * * * * LICHTKLEUR AANGEPAST AAN UW BEHOEFTE Druk op de LIGHT knop om de lichtfunctie te activeren. Het licht verandert steeds geleidelijk van kleur. Als u de LIGHT knop een tweede keer indrukt behoudt het licht de kleur van het moment van indrukken. Elke volgende druk op de LIGHT knop zorgt ervoor dat de kleur verandert en het licht intenser wordt. Wilt u de lichtfunctie uitschakelen, houdt dan de LIGHT knop wat langer ingedrukt. Wilt u zowel diffusie als verlichting tegelijkertijd stoppen dan houdt u de MIST knop wat langer ingedrukt.
Veiligheid
Veiligheid RAADPLEEG DE UITGEBREIDE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES IN DE VERPAKKING. Buiten bereik van kinderen houden. Gebruik uitsluitend kraanwater en voeg niet meer dan 6 druppels etherische olie toe aan het water in de diffuser.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Tisserand Aroma Spa Diffuser Aromatherapie verstuiver

  • €49,95
  • Excl. BTW: €41,28
De waardering van www.mygreenuniverse.eu bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 258 reviews.