MyGreenUniverseProtect yourself against the coldMyGreenUniverse

Protect yourself against the cold

Posted by hans 25/02/2018 1 Comment(s)

Van ons krijg je geen kledingadviezen, maar wel een tip om jezelf te beschermen met een  heerlijke verwarmende lichaamsolie. Aromatherapie maakt gebruik van de verschillende eigenschappen van etherische oliën. Zo zijn er ook verwarmende stimulerende oliën. Dit zijn oliën die stijfheid verminderen en de bloedcirculatie stimuleren zodat ze ons van binnenuit warm houden. En dat kunnen we goed gebruiken bij deze winterse temperaturen.

De experts van Tisserand Aromatherapy hebben een fijne verwarmende en 100% natuurlijke lichaamsolie samengesteld die je direct kunt gebruiken Muscle Ease Body Oil.

En als de winter weer voorbij is...deze olie is het hele jaar door een tractatie voor je gewrichten en spieren, als extra warming up voor het sporten en voor herstel na lichamelijke inspanning. 

Uit de kou weer lekker binnen? Maak het dan extra gezellig met de knusse geur van de Sweet Orange & Cinnamon kaars of Sweet Orange & Cinnamon diffuser olie. Een geurcombinatie van o.a. kaneel, sinaasappel, kruidnagel en mandarijn. 

Nu nog een zelfgemaakte mok kruidige chocolademelk erbij (melk verwarmen met een beetje kaneelpoeder en kardemompoeder en daarin stukjes echte chocolade smelten) en je gaat vanzelf de winter omarmen.

1 Comment(s)

Paula Pulmans:
16/01/2020, 10:40:16 AM
Reply

Ik lees in je blog over Muscle Ease Body Oil.maar ik kan hem niet vinden in de shop

My Green Universe:
28/02/2020, 02:21:01 PM

Hallo Paula, die vind je hier: https://www.mygreenuniverse.eu/tisserand-muscle-ease-massage-body-oil-100ml

Write a Comment

De waardering van www.mygreenuniverse.eu bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 451 reviews.